Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Pop
  • Chris Brown kikiáltotta magát a legjobb előadónak a zenebizniszben

Chris Brown kikiáltotta magát a legjobb előadónak a zenebizniszben

Offmedia- 2017.10.29. 12:11
Nem az egyik legjobb, hanem a legjobb.
Chris Brown sosem a szerénységéről volt híres, de pár a nappal a nyolcadik, Heartbreak on a Full Moon című lemeze megjelenése előtt még a korábbi önfényezéseit is felülmúlta egy igen terjedelmes Insta posztban. 

A 28 éves énekes nemrég New York City-ben adott ingyenes koncertet, de valami nagyon felcseszhette, mivel valamelyest sértődött hangnemű kiírásban követelt több tiszteletet magának. 

"Szokásommá vált, hogy kioffolok minden beszélgetést, ami mások szidalmazásából áll" - írja a képen. Ez igen rendes Chris-től, de utána a folytatásban csak saját magáról beszél. Állítja, meg kell védenie magát, amiért ennyire sikeres, mert még így is le akarják mások húzni.

"Azért jöttem ide New York-ba, hogy adjak egy ingyenes koncertet, most már azért is ki fogom mondani...Én vagyok a legjobb előadó mind közül! Itt az ideje, hogy egy kis tiszteletet mutassatok felém, és megfelelően viselkedjetek!"

Az énekes ezután kifejtette, hogy bár az utálkozás megy a háta mögött, mégis mindenki akar tőle egy refrént, és hogy nagyon sokat dolgozik, talán másoknak is követniük kéne a munkamániáját, és akkor hasonlóan sikeresek lehetnének. Chris az egész kiakadást egy újabb poszttal zárta, amelyen a koncertjére váró rajongók láthatóak, azzal a leírással: "Nem rólatok szól ez az egész, hanem a rajongókról!".
Hozzászólások

Érdekes lehet