Keresés

Csajbulira készülsz? Ezeket a zenéket ne felejtsd el!

Offmedia- 2015.09.05. 09:00
Veled is előfordul, hogy néhanapján összeültök a csajokkal egy jó kis pletykaparty-ra vagy egy iszogatásra, amely hajnalig tartó buliba szokott torkolni?
Nos, ha a válasz igen, akkor az ilyen estékhez már csak a megfelelő zenék hiányoznak!

A buli kezdődjön egy örök klasszikussal. A ti jókedveteket is garantáltan megalapozza majd a Spice Girls Wannabe című száma. Az igazán csajos klasszikus egyik csajpartyról sem hiányozhat! Minden idők legnagyobb lányegyüttese 1996-ban írt alá szerződést a Virgin Records-zal, melynek eredményeképpen adták ki első kislemezüket, a Wannabe-t.

Ha már a „retró”-nál tartunk, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Grease-t sem, melynek slágerei garantálják a jó hangulatot. Érdekesség, hogy a viszonylag alacsony költségvetésű, eredetileg egynyári sikernek szánt film minden idők legsikeresebb filmmusicalje lett.

Evezzünk egy kicsit modernebb vizekre! Taylor Swift legújabb albuma is őrületesen jó lesz, de addig szóljon a bombasztikus 22 című száma:

A lassú, de biztos megőrülés alapdarabja pedig a Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe legyen, melyet a YouTube-on eddig még csak 715 742 600-an töltöttek be:

A pörgős dallamok mellé a laza kis levezetésként Felix Jaehn - Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson számot hallgassátok:

És most már nem is kérdés, irány a hajnalig tartó bulizás!


(Fotó: Getty / istock)

Hozzászólások

Érdekes lehet