Keresés

Összefogott Kanye West és Ellie Goulding!

Fiji- 2016.03.21. 09:50
Nem mindennapi dologra adta a fejét Kanye West és Ellie Goulding. Az amerikai rapper és producer az angol énekesnővel karöltve támogatják a Global Citizen szervezetet, amely a szegénység extrém terjedését igyekszik megállítani.
Forrás: Getty / Europress

Az előadók a Metamorphoses című album készítése kapcsán fognak össze. A projektbe bekapcsolódott még a The National formáció, illetve a brit folk-rock banda, a Mumford & Sons is. A felvételek producere Ben Lovett lesz.

Az album 12 dalt tartalmaz majd, amelynek munkálataiból az aktivisták, valamint a rajongók is kivehetik a részüket. Más dolguk nincs, csak annyi, hogy a szervezet honlapjára legkésőbb március 31-ig feltöltsék anyagaikat. A szervezetnek konkrét elvárásai nincsenek, sőt dalszöveget bármilyen nyelven be lehet küldeni.

„A projektbe bekapcsolódó művészek a világ legkreatívabb alkotói. Olyanok, mint például Kanye West vagy a The National méltán elismertek az egészen világon. És ezek a kreatív emberek hihetetlen elkötelezettségükről tesznek tanúbizonyságot.” – fejtette ki Lovett.

A Global Citizen munkáját évente több zenész és híresség támogatja. A művészek a Central Parkban megrendezett fesztiválon lépnek fel a jó ügy érdekében. Ilyen jellegű karitatív tevékenységet végzett már Ed Sheeran, Beyoncé  vagy a Coldplay is, de a színészek sem voltak restek bekapcsolódni a programba – az élen jár Katie Holmes is.

Hozzászólások

Érdekes lehet