Keresés

Pattogós szikrával tarol az All Saints!

Fiji- 2016.02.26. 10:55
Az All Saints debütálását hatalmas szikrák követték.
Forrás: Getty/Europress

Az angol-kanadai banda a héten prezentálta új számát, a One Strike-ot. A dal azután született, miután a formáció egyik tagja, Nicole Appleton 2014-ben elvált Liam Gallaghertől, aki mint tudjuk az Oasis-nak köszönhetően vált ismertté. „A szavak nagyon könnyen jöttek, valami valóságosról írt. Sok minden haladt át rajt. Még mindig sokat gondol arra, hogy mennyire nehéz dolog volt.” – mesélte a dal margójára Shaznay Lewis.

A One Strike című szám az első fecskéje a Red Flag című albumnak, amelyet a lánybanda április 8-án készül kiadni. A lemez az előzetes bejelentések alapján tizenkét számot fog tartalmazni. A produkcióból kivette a részét K-Gee, a The Invisible Men, Utters és Hutch.

Az All Saints zenei pályafutása 1993-ban vette kezdetét, utoljára pedig 2013-ban álltak össze. Akkor sokan azt hitték, hogy az lesz az utolsó alkalom, hogy hallunk róluk, ám a lánybanda idén egy lemezzel készül. A híres formáció több albummal is büszkélkedhet: All Saints (1997), Saints & Sinners (2000) és a Studio 1 (2006), valamint a kontójukra írhatnak számos slágert is. Az említett tagokon kívül a banda tagja még Melanie Blatt. Tag volt még Simone Rainford, aki 2013 májusában rákban hunyt el.

Hozzászólások

Érdekes lehet