Keresés

Továbbra is tart a vérfürdő Chicago-ban!

Erdélyi József Attila- 2016.08.30. 09:36
A városban elképesztő állapotok uralkodnak, minden napra több gyilkosság jut...
Forrás: Getty / Europress

Chicago-ban úgy tűnik továbbra is a fegyverek szava az úr. Csak a múlt hétvégén hét embert öltek meg a Szeles Városban, és további negyvenhetet (!!!) sebesítettek meg lőfegyverrel...

Szinte hihetetlen számok ezek, pláne európai szemnek. Az ember előtt valódi mészárszék képe sejlik fel, miközben olvassa őket.

Chicago-ban tulajdonképpen senki sincs biztonságban. Az ott élő ismertebb embereket sem kímélik a bűnözők. Kedden, egy Black Lives Matter videó forgatása közben, King Yella-ra lőttek rá kétszer is. Neki szerencséje volt és túlélte a támadást, de nem sokon múlt az élete.

Az lövöldözésről videó is készült, melyet azóta eltávolítottak az internetről, viszont van egy másik, ahol a lövések után Yella a kórház felé hajt, és meglepően nyugodtan ecseteli a kamerába, hogy mi történt vele. Az oldalán látható az egyik lövés nyoma és némi vér is.Tegnapelőtt pedig a kosárlabdázó, Dwayne Wade unokatestvérét gyilkolta meg egy testvérpár különösen kegyetlen módon. A négy gyermekét nevelő anyát, akkor lőtték le, mikor éppen az iskolába vitte a gyerekeit, hogy beírassa őket a következő tanévre. A fején és a karján találták el a motorról lövöldöző elkövetők.

A történetben az a legszörnyűbb, hogy a húszas éveik elején járó két gyilkos, nem a kosárlabdázó unokatestvérét akarta megölni, hanem egy férfit, akivel korábban összevitatkoztak, csak éppen rosszul céloztak és Nykea Aldridge-ot találták el.

Többször is...
Hozzászólások

Érdekes lehet