Keresés

Vigyázat: valami kilátszik!

Fiji- 2016.05.24. 10:22
Vasárnap zajlott az év egyik legnagyobb és legfontosabb eseménye a Billboard Music Awards, melyről nem hiányozhatott a szakma krémje sem.

Ciara ezelőtt már többször is pózolt a vörös szőnyegen, ám eddig soha nem volt még ennyire szexi. Az amerikai zenei díva megjelenését most egy hihetetlenül szexi – Philip Plein műhelyéből származó - ruha dobta fel, amelynek köszönhetően a rajongók még a művésznő kebleit is megcsodálhatták. A csillogó, metál hatású kreáció lazán takarta az énekesnő intim pontjait, valamint hangsúlyozta Ciara alakját. Az énekesnő az eseményen moderátorként volt jelen, ezért egy este alatt többször is átöltözött. Viselt Michael Costella ruhát, de tündökölt Naeem Khanban is. Ciara az eseményre nem érkezett egyedül, vőlegénye, Russell Wilson kísérte el.


Forrás: Getty / Europress

Forrás: Getty / Europress

Forrás: Getty / Europress

Ciarán kívül a gálára tiszteletét tette még többek között Britney, Demi Lovato és Rihanna is. Britney-nek egy kék színű, Charbel Zoe ruhára esett a választása, míg Rihanna egy miniruhát viselt Thierry Muglertől. Demi Lovato ruhaválasztási problémáját pedig a Chanel oldotta meg.

Hozzszlsok

rdekes lehet