Keresés

Zlatan Ibrahimovic saját ruhamárkával jön!

Offmedia- 2016.06.13. 10:38
Kezdhet parázni a Nike és az Adidas...
Forrás: a-z.com

A múlt héten jelentette be Zlatan Ibrahimovic a svédek legjobb focistája, hogy saját sportruházati céget alapít A-Z néven. Az időzítés nem is lehetett volna jobb, nyilván nem véletlen, hogy a labdarúgó Európa-bajnoksághoz igazították a márka felbukkanását.

Természetesen Ibrának akadnak segítői is, hogy felépítse és megtervezze, az A-Z brand-et. A norvég Varner cégtől érkezett Petter Varner lett a focista jobbkeze, akinek a hozzáértésével aligha lehetne vitatkozni, a játékos személye pedig szinte garancia a sikerre.

Forrás: a-z.com

A cég szlogene, és ars poeticája nagyjából a következőképpen hangzik: "Mindenki számára lehetővé tesszük, hogy sportoljon".

Ibra, egy sajtótájékoztatón beszélt a márkáról, ahol elmondta, hogy a hétköznapi embereknek készítik ruháikat, bárki hozzáférhet és a lehető legjobb minőséget kapja a pénzéért. Az A-Z gyárt majd mindent, ami a sporttal kapcsolatos. Könnyed dzsekiktől egészen az alsónadrágokig terjed a skála.

Forrás: a-z.com

Egy kisfilm is készült ami a márkát népszerűsíti, mely az Inner Voice (belső hang) címet kapta a készítőktől. A narrátor nem más, mint...

Íme, a videó:


(complex.com nyomán)


Hozzszlsok

rdekes lehet