Kövess minket

Bulvár

Post Malone apa lett: megszületett az első gyermeke

Megosztva

Post Malone csak úgy random bedobta egy mai interjúban, hogy megszületett az első gyermeke, aki egy kislány.

Az énekes Howard Stern rádióműsorában promózta épp az új albumát, mikor megkapta a kérdést, hogy miként telt a vasárnapi napja.

Délután fél háromkor keltem ki az ágyból. Lementem és megpusziltam a kislányomat, majd elindultam zenét csinálni a stúdióba” – mire Stern közbeszólt, hogy hoppá, eddig nem is volt ismert, hogy megszületett a gyermeke, az meg pláne nem, hogy kislány.

A műsorvezető ezután megkérdezte Posty-t, hogy a barátnője még mindig a barátnője, vagy esetleg már összeházasodtak. „A menyasszonyom” – árulta el az énekes, felfedve, hogy eljegyezte a barátnőjét, akinek a kiléte nem publikus.

Az énekes korábban így nyilatkozott az apaságról: “Nagyon izgatott vagyok, hogy új fejezet nyílik az életemben. Soha nem voltam még boldogabb, és nagyon sokáig valóban szomorú voltam. Itt az ideje, hogy vigyázzak magamra, a családomra, és a barátaimra, és hogy minél több szeretetet szórjunk szét minden egyes nap”. Később pedig egy interjúban azt mondta, hogy reményei szerint egy menő és szexi apuka lesz belőle.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés