Kövess minket

Bulvár

Post Malone egészségéért aggódnak a rajongói, miután az énekes durván lefogyott

Megosztva

Post Malone láthatóan ledobott jó pár kilót, most pedig próbálja enyhíteni a rajongók aggodalmát, akik már betegséget és drogfüggőséget vizionálnak a hirtelen jött fogyás okának.

Posty épp Ausztráliában turnézik, a fellépésein készült videók pedig többekben kérdéseket vetettek fel. Miként lett ez az aputestű énekes hirtelen nádszálvékony legény? A pólóban és rövidnadrágban fellépő Post ráadásul fura mozdulatokat is tett a koncertjei során, de valljuk be, aki látott már Malone koncertet, az tudja, hogy ez nem annyira meglepő a zenésztől. Sokan mindenesetre azt hitték, hogy betegséggel vagy akár függőséggel küzd.

Az egyik fellépésén még azt is bejátszotta, hogy az egyik rajongója cipőjébe öntötte bele a sörét, amit aztán rendesen fel is gurgulázott. Undorító? Lehet, de Posty-ból ezt is kinézzük.

A TMZ szerint a zenész ragaszkodik ahhoz, hogy boldog, egészséges, és semmi baja nincs. A 27 éves Malone-hoz közeli források elmondták, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk, mert „nem drogozik vagy beteg”. Sőt, nemrég egy filmszerep miatt hízott meg, de azóta „szigorú diétát tart és edz”. Ráadásul a rapper szeptember óta 90 perces show-kat ad, ami szintén hozzájárult a fogyásához.

Malone édesapja, Rich Post szintén a közösségi médiában szólt hozzá fia új külsejéhez. „Évek óta a legegészségesebb! Mentálisan és fizikailag is” – kommentálta egy rajongói oldal Instagram-posztja alá.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés