Kövess minket

Bulvár

Post Malone egy átlagos napján elpusztít 45 cigit

Megosztva

Post Malone igazi láncdohányos.

Az énekes függősége már a karrierje elején látható volt, folyamatosan ott volt a szájában vagy a kezében a cigaretta, és ez az évek alatt sem változott, sőt, talán még jobban előtérbe került. Amerikai celebritások általában elég diszkréten kezelik a szenvedélyüket, ha a magánéletük része a cigi, egy-egy paparazzi fotón látható a kezükben ugyan a bláz, de azért promo anyagokon nem biztos, hogy cigizve mutatkoznának. Posty ezzel szemben szinte az imázsa részéve tette a cigit, nem véletlen, hogy egyetlen Halloweeni Post Malone kosztüm sem lehet teljes a cigi nélkül.

Ezek után persze felmerül a kérdés, hogy milyen mértékben hatalmasodik el Posty-n a kedvenc szenvedélye, egy kérdés, melyet a Full Send Podcast legutóbbi adásában fel is tettek neki.

Attól függ milyen napom van. Elég vékony a választóvonal egy jó és egy rossz nap között, de egy jobb napomon olyan 40-45 szálat szívok el. Mikor kibontom a második dobozt, úgy vagyok vele, hogy oké, le kéne nyugodnom. Mire a harmadik dobozhoz érek, egy rakás szarnak érzem magam és inkább lefekszem aludni” – mondta, majd azt is hozzátette, hogy a rekordja 80 szál volt per nap.

Régen az ágyban is cigiztem. Mostanában inkább a PC-m mellett cigizem, lemegyek, rágyújtok, és megdöglök párszor az Apex Legends-ben” – avatta be a hallgatókat a gaming szokásaiba.

Posty azt is elismerte, hogy rámegy a cigifüst a hangjára, de szerint Johnny Cash-nek is fasza érdes hangja lett tőle, szóval nem para.

Az énekes nemrég dobta le negyedik stúdióalbumát, a „Twelve Carat Toothache„-et, itt lehet meghallgatni, alább pedig az Insane című új klipje, melyben hát persze, hogy rágyújt az emberünk.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés