Kövess minket

Bulvár

Post Malone segített egy skóciai rajongójának házat venni

Megosztva

Egy glasgow-i énekes megdöbbent, miután Post Malone váratlanul beszállt az új háza foglalójába. Gregor Hunter Coleman a glasgow-i Wunderbarban énekelt, mikor Posty egy helyi koncertje után megjelent a bárpultnál.

A páros az estét énekléssel és beszélgetéssel töltötte, mielőtt Malone pénzt adományozott Colemannek a kiszemelt új háza foglalójába, melyre már régóta gyűjtögetett.

Coleman a BBC Scotlandnak nyilatkozva elmesélte, hogy: „Azt mondta: „Kérsz egy italt? Erre én: Figyelj, épp egy házra gyűjtök, úgyhogy most nem iszom. Ami hülyeség volt, a haverjaim azt kérdezték, miért utasítottál vissza egy italt Post Malone-tól?„. Post viszont tiszteletben tartotta Coleman döntését, és inkább meghívta őt, hogy énekeljen a koncertje hivatalos afterpartyján. „Elkezdte kérdezgetni, hogy mennyit fogsz kérni? Mondtam, hogy semmit, ez Post Malone, ez életem legnagyobb esélye. Végül felajánlotta, hogy segít a lakáselőlegemmel.”

Az énekes nem árulta el, hogy a sztár mennyit adományozott, de nagyon hálás neki. Post Malone a számát is átadta a glasgow-i énekesnek, és felajánlotta, hogy meghallgatja néhány saját szerzeményét. Coleman most arra koncentrál, hogy gyorsan küldjön pár dalt Posty-nak, amíg „még emlékszik a beszélgetésre”.

(BBC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés