Kövess minket

Hiphop

Post Malone új albuma robbanás helyett csak pukkant, második helyen nyitott az albumeladási listán

Megosztva

Debütáló lemeze óta a legrosszabb albumeladási számait hozta Post Malone az új, „Twelve Carat Toothache” című lemezével. A megjelenése után a második helyen nyitott a Billboard 200-on és Bad Bunny ‘Un Verano Sin Ti’ lemeze előzi, mely már több mint egy hónapja kint van.

A Twelve Carat Toothache 121 ezer példányban fogyott a megjelenési hetében, ebből 98 ezer származik streamből, 21 ezer tradicionális lemezeladás, a maradék 2 ezer pedig individuális daleladásokból jött össze. Ez Posty negyedik top 5-ös helyezése, igaz a korábbi két lemeze vezette a listákat a megjelenésük után, sőt, az azt követő hetekben is. A „Twelve Carat Toothache” tehát egyértelműen nem robbant akkorát, mint várható volt, pláne úgy, hogy Bad Bunny új lemeze előzi, 137 ezer eladott példánnyal, ami még május elején jelent meg, és még így is jobb számokat produkált. Posty számait az sem tudta szignifikánsan megdobni, hogy még a megjelenése hetében kapott két új számot a nagylemez.

A Billboard eheti top 10-es listájánank további helyezettjei Harry Styles, Future, Kendrick Lamar, Morgan Wallen, SEVENTEEN, Olivia Rodrigo, Zach Bryan, és Jack Harlow.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés