Kövess minket

Stílus

„Pushin’ P” merch pólót dobott piacra Gunna a Palm Angels luxusmárkával

Megosztva

„Pusin’ P” – hallható, látható, és olvasható mindenhol az elmúlt hetekben. A rövidke szlogen Gunna The Weekndet is maga mögé utasító új albumán (DS4EVER) hangzott el, azóta pedig letarolta a közösségi médiát, különösen a TikTokot.

A nehezen értelmezhető mondás a rapper szerint annak kifejezésére alkalmazható, hogy mi, vagy ki cool, illetve ki, vagy mi nem az (ha tehát valaki P, az real és feljogosítottan menő arc, ha valaki nem P, az ennek ellentétje. Más értelmezésben, ha pusholod a P-t, akkor egy jó arc vagy, ha nem, akkor ellenkezőleg.). A P ezen túl jelentheti a playert, illetve a papert, azaz a pénzt is.

Várható volt, hogy merch is készül a jelenségre reagálva, nem is kellett sokáig várni az első ilyen kollabra, jelen esetben épp a 2015-ben alapított, olasz Palm Angels márkával, amit a luxusdivatért rajongó Gunna előszeretettel visel.

A minta rém egyszerű: megkapjuk a basic, milliószor újrahamisított Palm Angels logót, a csavar csak annyi, hogy a P betű egy felgraffitizett parkolójel. Ami a hátat illeti, oda még felkerült egy kék, szintén fújt „Just for P’Z” felirat, a Pushin P szöveggel egyetemben, nyilván.

Fotó: Palm Angels / Hypebeast
Fotó: Palm Angels / Hypebeast

Mint várható volt, a tee nem fast fashion áron futott, ez azonban – nyilvánvalóan – nem tántorította el a vevőket: bár a low budget fehér felsőért 350 dollárt, avagy 110 ezer forintot (!) kért el a Palm Angels, a darab szinte rögtön sold out lett a bejelentés után a divatház hivatalos oldalán.

Forrás: palmangels.com

Azok a vevők, akik nem jártak szerencsével, szétnézhetnek Gunna webshopjában is, ahol már előrendelhetőek az előadó saját kiadású P merchandise termékei, egészen pontosan egy New Era fullcap és egy kapucnis pulóver…dobpergés: még inkább low budget megjelenéssel.

Tádám:

Forrás: only1gunna.com/shop

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés