Kövess minket

Hiphop

Quavo és Offset állítólag összeverekedtek a Grammy-díjátadón, Offset tagad, de egy hangfelvétel mást mond

Megosztva

Valami nagyon nem okés a Migos még élő tagjainak kapcsolatában, hisz a hírek szerint Quavo és Offset összebalhézott az idei Grammy-díjátadón, a vitájuk pedig egyenesen tettlegességig fajult. Offset szerint semmi ilyen nem történt, de egy kikerült hangfelvétel nagyon mást mond.

Bizonyos források már rögtön a Grammy-gála után leadták a drótot a TMZ-nek, hogy balhé tört ki a két rapper között, mielőtt Quavo felment volna a színpadra, hogy előadja a „Without You” című dalát Takeoff emlékére. Az elmondások szerint a konfliktust az okozta, hogy Quavo nem engedte meg Offsetnek, hogy feljöjjön a performansz során a színpadra, a konfliktusból pedig verekedés lett és szét kellett választani őket. Állítólag Quavo kezdte a bunyót.

Offset szinte órákkal a hír kikerülése után Twitteren tagadta, hogy bármilyen verekedés lett volna, szerinte őrültség ez az egész sztori.

Itt akár vége is lehetett volna az egésznek, a TMZ-nek biztos hazudott a forrás, lépjünk tovább, de aztán a mai nap kikerült egy hangfelvétel az Entertainment Tonight jóvoltából, amin hallható, ahogy Cardi B (aki ugye Offset felesége) nyugtatja a két rappert.

Egyikőtöknek sincs igaza! Egyikőtöknek sem! Ez nem helyes!” – mondja a videón Cardi, majd előbukkan a backstageből és elsétál a riporterek mellett. Cardi-t az egyik riporter meg is kérdezte az incidensről, de ő gyorsan lerázta a kíváncsi kérdést.

Hallottam, hogy itt hátul elintéztél néhány dolgot” – kapta meg a kérdést „Az egyetlen dolog, amit elintéztem, az a ruhám volt, édesem” – felelte nevetve.

Quavo és Offset kapcsolatában már Takeoff november 1-jén bekövetkezett tragikus halála előtt is kezdtek repedések mutatkozni. A Migos szakítási pletykák tavaly májusban kaptak szárnyra, miután sasszemű rajongók észrevették, hogy Offset és Cardi B kikövették Quavót és Takeoffot Instán. A lépés nem sokkal azután történt, hogy Quavo és Takeoff bejelentették, hogy az Unc & Phew nevű új duójuk alatt adják ki a „Hotel Lobby” című kislemezt, ezzel is utalva a családi kötelékeikre.

(HipHopDX)