Kövess minket

Hiphop

Quavo és Takeoff a Migos széteséséről: „Van, hogy valami nem működik”

Megosztva

Pénteken érkezik Quavo és Takeoff közös nagylemeze, a két rapper pedig most egy podcast interjúban promózta az anyagot, ahol persze a Migos tagok szétszéledéséről sem úszták meg a kérdéseket.

DJ Scream a Big Facts podcastjában dobta be, hogy milyen jövője van egyáltalán a Migosnak, és a rajongók számíthatnak-e egy negyedik „Culture” lemezre. A válasz alapján erre a közeljövőben nincs sok esély.

Úgy érzem, hogy duóként látjuk a karrierünk jövőjét, mivel hűséges családból jöttünk. Egy családnak össze kell tartania, de ez nem mindig történik meg. Van, hogy a dolgok nem működnek, ezt gondolom” – válaszolták. A páros azt is elmondta, hogy Istenben bíznak, hogy mindent helyrerak, és ők mindig egy nagy családként tekintenek a Migosra, bármi is történjen. Quavo azt is elmondta, hogy a szakításnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Offset jelenleg perben áll a Quality Control kiadóval, inkább a hármasban tört el valami, ezért folytatják duóként.

A Migos feloszlásáról májusban röppentek fel a pletykák, mikor Offset kikövette a többieket Instagramon. Később kiderült, hogy Offset szólólemezt szeretne megjelentetni, de a Quality Control kiadó nélkül, ezért beperelte őket. Quavo és Takeoff is bejelentettek eközben egy projektet, mely Only Built For Infinity Links címmel jelenik meg most pénteken.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés