Kövess minket

Hiphop

Quavo hat év után végre elárulta, hogy Takeoff miért nem szerepel a „Bad and Boujee”-n

Megosztva

Végre megoldódott az egyik nagy hiphop rejtély, no nem 2Pac gyilkosa állt elő hosszú bújkálás után, hanem Quavo árulta végre el, hogy Takeoff miért hiányzott a Migos 2016-os slágeréről, a „Bad and Boujee„-ról.

A Migos talán legismertebb zenéjét évek óta körüllengte egyfajta misztikum, mivel Quavo és Offset rappel csak rajta, de Takeoff valamilyen oknál fogva nem. Még csak azt sem lehet mondani, hogy „nem fért volna fel rá”, hisz a trekken Lil Uzi Vert is szerepel egy vendégverzével. Takeoff hiányáról való találgatások hamar mémekbe fordultak, miután a csapat egy igen kínos interjúban vett részt a Complex-szel 2017-ben, ahol először Takeoff értetlenkedve reagált a híres kérdésre, majd a trió sértődve lelépett, majdnem összebunyózva Joe Buddennel.

Öt évvel később a Rap Radar most félve, de tisztelettudóan ismét felhozta a kérdést, és ezúttal választ is kaptunk, méghozzá Quavótól.

Időzítés kérdése volt. Valamit már nagyon ki akartunk adni. Ki voltunk akadva, mert már egy ideje nem droppoltunk új zenét. Épp pereskedésben álltunk a kiadónkkal, szóval először mi magunk tettük fel SoundCloudra a „Bad and Boujee”-t, csak hogy történjen már valami” – mondta Huncho, aki hozzátette, hogy eredetileg még ő sem szerepelt a cumón, de gyorsan rádobott egy verzét, az egész folyamat pedig nagyon sietős volt.

A válasz tehát rém egyszerű, a Migos nem akarta, hogy feledésbe merüljenek a kiadójukkal való vitájuk miatt, ezért egy kvázi félkész zenét is hajlandóak voltak kidobni a netre, ha ezzel életben tarthatják a karrierjüket. Azt meg nyilván nem tudhatták, hogy végül ekkorát fog robbani a szám.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés