Kövess minket

Hiphop

Quavo pontot tesz a Migos éra végére, „Greatness” című új dalában

Megosztva

Nagyon úgy néz ki, hogy Takeoff halála nem hozta közelebb Offsetet és Quavót és semmiképp nem gondolkodnak abban, hogy ketten vigyék tovább a Migost – legalábbis ez derül ki Quavo új, „Greatness” című dalából.

Huncho szerdán adta ki új dalát egy hivatalos klippel együtt, melyben a Migos örökségét ünnepli, miközben felvázolja, hogy mostantól az unokaöccse nélkül kell haladnia előre.

Never forget that the Migos amazin’/ Look at the ice and the knots in my pants, you know that them young n*ggas made it” – rappeli DJ Durel beatjére.

A dal outrója alatt elismeri, nem ment volna a siker Takeoff nélkül, nem ment volna a siker a Migos nélkül, amit a világ legjobb csapatának tart. Az egyik sorban viszont lefekteti, hogy itt a vége a Migos számára, senki ne kérdezze őt a folytatásról, mivel Takeoff már nincs köztünk, így a Migost is el kell engedni.

“Came in, swept the game like a storm with the muthafucking flow, n*gga, Take did that/ So don’t ask about the group, he gone, we gone, young n*gga it can’t come back, damn!”

A „Greatness” Quavo második zenéje Takeoff halála óta, a januárban megjelent „Without You” után.

Takeoffot tavaly november 1-jén egy houstoni bowlingpálya előtt lőtték le. A rendőrség szerint a 28 éves rappert egy kósza golyó találta el, miután egy kockajáték, amelyben Quavo és más férfiak vettek részt, vitába majd tragikus módon lövöldözésbe torkollott.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés