Kövess minket

Aztaa

Redman pártot alapított Nemzeti Kannabisz Párt néven

Megosztva

Redman belép az amerikai politikába, méghozzá egy elég egyfokuszú témával, a marihuána teljes körű legalizálásával. A newarki rapper Nemzeti Kannabisz Párt néven alapított ugyanis többedmagával pártot, erről a New Yorkban megrendezett Kannabisz Világkongresszuson és Biznisz Expón beszélt a Green Market Report riporterének.

Mi egy politikai párt vagyunk, így lehetőségünk nyílik olyan dolgokat elérni, amit egy sima szervezet nem tudna. Befolyásolni tudunk törvényeket és szabályozásokat. Jelenleg is az asztalon van egy törvénytervezetünk itt New Yorkban” – mondta a párt társalapítója, Sephida Artis-Mills, mire Redman hozzátette, hogy nem a fű által termelt profitban érdekeltek, hanem a legalizálás célja vezérli őket.

A ’90-es években teljesen félre volt értve a kannabisz. Akár azt is mondhatnánk, hogy akkoriban úgy tekintettek rá, mint ma a crackre. Én, Snoop Dogg, B-Real, Method Man, mind csomó lehetőségtől estünk el, mivel ismert volt a fűhasználatunk. Akkoriban a Coca-Cola vagy a Sprite nem értette, hogy a fű segíteni és gyógyítani is tud embereket” – mondta a rapper, aki már régóta szószólója a fű pozitív hatásainak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés