Kövess minket

Hiphop

Remy Ma szerint Doja Cat nem is rapper, de azért jó zenét csinál

Megosztva

New York-i rapper, Remy Ma volt a legutóbbi Drink Champs podcast vendége, ahol többek közt Doja Cat neve is felmerült, kissé megosztó kontextusban.

Állandóan a rap kategóriába rakják őt, de én nem tartom őt rappernek” – mondta a 41 éves zenész a két műsorvezetőnek, N.O.R.E-nak és DJ EFN-nek. Remy azért kiemelte, hogy ennek ellenére Doja zenéit menőnek tartja, és őt magát is bírja.

Doja Cat egyértelműen keveri a pop és RnB dallamokat a hiphop zenével, mindenesetre kicsit erős kijelenteni, hogy nem rapper, csak azért, mert énekel is, és rádióslágereket is tud írni. Remy Ma amúgy korábban is kemény véleményt fogalmazott meg az újabb generációról, 2019-ben például egyenesen azt mondta, hogy az új előadók egy része „egy rakás szar„.

Doja Cat egyelőre nem reagált Remy kijelentésére, mindenesetre azért már bocsánatot kért Twitteren, hogy kifakadt nemrég a rajongóira és azt állította, hogy visszavonul, ami természetesen nem történt meg.

Alább csekkolható a teljes Remy Ma interjú, melyben az első, csak nőkből álló ‘Chrome 23’ nevű battle rap ligájáról is beszél.