Kövess minket

Hiphop

Repülési pályára állította a Lil Baby mellé színpadra rohanó rajongót a rapper testőre

Megosztva

Szinte nem telik úgy el nap, hogy valaki ne rohanjon fel egy rapperhez koncert közben, a legutóbbi tettes viszont nem sokáig élvezhette a rivaldafényt.

A hétvégén már megírtuk, hogy a svájci Fraunfeld fesztiválon Playboi Carti és Roddy Ricch koncertjein is volt egy-egy kis közjáték egy a színpadra kerülő rajongó által, és habár végül mindketten le lettek paterolva, a szituációt nagyon másként kezelte a két rapper. Carti ugyanis megvédte a fanját a biztonságiaktól, puszival és öleléssel küldte le a srácot, míg Roddy inkább belerúgott egyet a férfiba, aki feljött a színpadra. De nem ez volt az egyetlen bizarr zenész és rajongó interrakció a feszten, Cardi B például videófelvételek szerint mikrofonnal verte fejbe a sikoltozó fanjait, miután rángatták őt. A rapper később azt mondta, hogy nem bántott senkit, csak a karját húzta vissza, mert a közönség megragadta őt.

Ennél egyértelműbb történet esett meg Lil Baby koncertjén. A rapper mellé felfutott valaki a közönségből, de még mielőtt bármit tehetett volna a mosolygáson kívül, hirtelen megjelent mögötte Baby testőre, aki akkorát lökött a férfin, hogy az egyenesen a taposó-kordonoknak repült. Nem tudni, hogy lett-e komolyabb baja.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés