Kövess minket

Aztaa

Rick Ross az őstermelő farmer életmódban találta meg a boldogságot

Megosztva

Floridai rappert, Rick Ross-t a legtöbben az öblös hangján előadott, kokaincsempész-főnök szövegeket tartalmazó rap zenéi alapján ismerik, pedig a valóság az, hogy mostanában nem Tony Montanára hasonlít a Sebhelyesarcúból, hanem inkább egy mezőgazdász apukára valamilyen matiné műsorsávban futó TV sorozatból.

Ross-nak ugyanis van egy közel 100 hektáros földje Georgiában, melynek rendben tartásában és szépítésében aktívan részt vesz, teljesen magáévá téve a farmer életmódot. Tavaly nyáron már írtunk róla, hogy Rozay vett egy traktort, és elkezdte maga nyírni a füvet a telkén, hogy így spóroljon.

Vettem egy traktort, amiben van légkondi és rádió is. Az ablakok el vannak sötítétve, így a kíváncsi szemek elől is el tudok bújni, ha a környéken furikázok vele. Ennek ellenére az emberek tudják, hogy én vezetem, mikor a traktorban ülök totális nyugalom lesz úrrá rajtam. Így tudok a legjobban kapcsolódni a természethez, tekerek egy jointot, és csak nézem a földet, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az élményt. Mikor Holyfield tulajdonában volt a föld, ő 1 millió dollárt költött évente a fűnyírásra. Én eldöntöttem, hogy magam fogom vágni a füvet. Képes vagyok akár 5 órán keresztül is füvet nyírni” – mondta a rapper akkor.

Azóta Ross tovább növelte a földesúr státuszát és legalább három lovat is beszerzett, amikkel néha bejárja a birtokát.

Most februárban pedig egy tehénnel bővült az állatállomány. Ross videóban osztotta meg az örömét a követőivel. „Iszonyat boldog vagyok” – mondta a rapper, miközben az állat kinyargalt az elkerített területére. „Jól vagy, jól vagy! Ezaaaz! Ez mind a tied, Isten hozott az ígéret földjén! Nézd, hogy figyelnek a lovak, foglalkozzatok csak a saját dolgotokkal paripák” – mondja Ross a videón.

Arról egyelőre nincsenek infóink, hogy Rozay a tehénfejést is maga végzi-e, de az már biztos, hogy a favágást nem bízza másra. A farmer főnök nemrég egy cowboy kalapban mesélte el, hogy 10 ezer dollárba került volna, hogy kivágjanak pár fát a telkén, amit ő nem volt hajlandó kiperkálni, inkább vett egy bazinagy láncfűrészt és elvégezte maga a munkát, kicsit hanyag módon ugyan, de hát valahol el kell kezdeni.

Ezen a ponton ne csodálkozzon senki, hogy Rick Ross inkább rakott egy hatalmas tábortüzet a kivágott fákból, mert hát olyan nincs, hogy ő pénzt fizessen a szállításért.

A rapper legutóbbi, tavaly decemberben megjelent ‘Richer Than I Ever Been‘ lemezén egyébként még nyoma sincs az agrár vonalnak, de reméljük a következő albumon már trágyalapátolásról és a vetésforgó fontosságáról szövegel majd.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés