Kövess minket

Aztaa

Rick Ross két házi vízibivallyal bővítette a farmját

Megosztva

Rick Ross tényleg komolyan gondolja a farmer életmódot. Mint korábban írtuk, a floridai kóla-csempész rap stílusban mozgó előadó mostanában nem a napos Miamiban tölti a mindennapjait, hanem egy 100 hektáros Georgiában található tanyán, melyet amúgy anno az ex-bokszoló Evander Holyfield-től vásárolt meg. Emberünk azóta vásárolt egy traktort, amivel a füvet nyírja, de lovakat és teheneket is beszerzett. Rozay annyira magáévá tette a vidéki létet, hogy még a tanyáján lévő fákat is maga vágja ki, ha kell a plusz hely az állatoknak, igaz ezt főleg pénzspórolás, meg egy kis online clout reményében is teszi.

Az állatállomány pedig gyarapodik, hisz a lovak és a tehenek után most két házi vízibivallyal bővült a tanya. „Ez személyesen fontos számomra. Nagyon sokat jelent ez nekem, hogy kijelenthetem, büszke tulajdonosa vagyok két bivalynak” – mondta Rick Ross egy videón, amit az állatokról készített.

A TMZ infói szerint az egyik bivaly 5, míg a másik mindössze 1 éves, a rapper „Timbuktu”-nak nevezte el az idősebb állatot, a fiatalabbnak pedig a rajongóitól vár névötleteket.

Rozay amúgy ajándékba kapta a két állatot, Ethika nevű bizniszpartnerétől, aki állítólag eredetileg egy zsiráfot(!) akart ajándékozni a rappernek, de úgy érezte, hogy annak a tartására azért még talán nincs felkészülve.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés