Kövess minket

Aztaa

Rick Ross nem ismeri a szorzótáblát

Megosztva

Rick Ross sosem volt jó matekból, és habár ezt sokan elmondhatják magukról, a rapper egyenesen odáig ment őszinteségben egy interjúban, hogy azt is elárulta, máig nem ismeri a szorzótáblát.

A nagy beismerést még egy 2021-es őszi AfroTech interjúban tette Rozay, melyből a platform az Insta oldalán osztott meg egy részletet. Az interjú anno nem igazán lett felkapva, de most elég nagyot megy a neten, mivel az emberek le vannak döbbenve, hogy emberünk tényleg nem tud szorozni.

„Egy kis humorista voltam a suliban, jó humorérzékem volt. Vicceskedtem meg minden. Nem hiszem, hogy azért, mert alapból hülyülni akartam, hanem mert nem tudtam a táblán lévő kérdésekre a válaszokat, és ezzel próbáltam palástolni, hogy nem értek semmit. Máig nem tanultam meg szorozni” – mondta a rapper, és halkan jegyezzük meg, hogy a szorzótábla második osztályos tananyag.

Ross ezután azt is kifejtette, hogy mikor az ismeretlen tényezők kiszámításához értek, pláne teljesen el volt veszve.

Képzelheted, mikor olyanok jöttek, hogy A egyenlő E, az nekem olyan volt, mintha egy másik nyelven beszélnének hozzám. Mi a fenéről beszélsz, mi az, hogy A egyenlő E? Mi ez? Szóval ott azonnal tudtam, matek órán ülve, hogy inkább jó szónok akarok lenni. Emiatt lettem író” – mesélte Ross, utalva a The Perfect Day to Boss Up: A Hustler’s Guide to Building Your Empire című könyvére utalva, melyben pénzügyi és életvezetési tanácsokat ad.

Alap matekképességek ide vagy oda, Rick Ross azért elég jól elevickél az életben, saját kiadója van, Maybach Music Group néven, több vállalkozást vezet, és persze a rap karrierje is hozza rendesen a dellát.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés