Kövess minket

Aztaa

Rick Ross tovább építi a saját kis világát, most épp egy tűzoltóautót vett

Megosztva

Rick Ross már egész kis miniállamot alkotott a farmján. A rapper a 100 hektáros georgiai telkére korábban többfajta állatot, köztük lovakat és teheneket is beszerzett, de vett ő traktort is, és még a fákat is maga vágja ki, ha kell hely a bölényeknek.

Ross a legújabb bevásárlása alapján már teljes önellátóságra kezd berendezkedni, hisz vett egy tűzoltóautót és saját rendőrautók is furikáznak elvileg a telkén, amit amúgy Promise Land-nek, azaz az Ígéret Földjének hív.

A rapper által rögzített videóban, ahol a háttérben épp hozzák be a telkére a piros tűzoltóautót, a várárlás nosztalgikus hátteréről is mesélt. „Mikor gyerekek voltunk, mindig felugrottunk a fagylaltoskocsi hátuljára és úgy utaztunk. Mindig szerettem volna felugrani a tűzoltóautóra is, és most már megtehetem, mert vettem magamnak egyet” – mondta Ross a videón. Ross a videóban azt is felfedi, hogy már Promise Land szöveggel felmatricázott rendőrautói is vannak, amivel biztos azt ellenőrzik, hogy senki nem lopta el a teheneit.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés