Kövess minket

Aztaa

Rihanna Amerika legfiatalabb női (nem örökösnő) milliárdosa

Megosztva

Újabb rekordot állított fel Rihanna, miután a Forbes új listáján ő a legfiatalabb női milliárdos, legalábbis azokból, akik nem örökölték a vagyonukat, hanem maguk építették fel a karrierjüket.

RiRi vagyona eléri az 1,4 milliárd dollárt, melynek nagy részét a Fenty Beauty szépségápolási márkának köszönheti, melyben 50%-os részesedése van az LVMH francia luxuscégcsoport mellett. További biznisze közé tartozik a Savage x Fenty fehérneműmárka, amiben 30%-os részesedése van, és persze ott van a jelenleg jegelt zenészi karrierje is. Rihanna amúgy egyben a világ leggazdagabb női zenésze, az már más kérdés, hogy túl sok zenét nem igazán hallunk tőle mostanában. Rihanna még csak 34 éves.

Korábban Kylie Jenner vezette ezt az előbb említett listát, de a Forbes újravizsgálta az influenszer vagyoni státuszát és megállapították, hogy valójában olyan 900 millió dollár lehet az összvagyona, ezt a becslésüket idén 600 millió dollárra csökkentették. A második legfiatalabb női (nem örökösnő) milliárdos Kim Kardashian lett a listán, neki 1,8 milliárdos vagyona van 41 évesen.