Kövess minket

Bulvár

Rihanna és A$AP Rocky első közös gyermeküket várják

Megosztva

Hamarosan megszületik a világ egyik legszebb gyermeke, hisz Rihanna terhes A$AP Rocky gyermekével. A pár a hétvége során megsétáltatta New York City-ben RiRi terhes pocakját, és mint a lenti képeken látható, cseppet sem csináltak titkot abból, hogy az énekesnő várandós.

Kézenfogva, puszilkodva sétáltak a hóesésben, Rihanna pedig egy instant ikonikus szettet viselt, egy lazán szaggatott farmert öv helyett lánccal, hosszú pink télikabátot ügyesen a pocaknál kigombolva, valamint egy ékkövekkel kirakott gyöngysort.

Ez lesz Rihannának és A$AP Rocky-nak is az első gyermeke. A pár egy tavaly májusi GQ interjúban jelentette be, hogy járnak, habár már korábban is felröppentek a pletykák, hogy együtt vannak, tekintve, hogy régóta barátok. Az interjúban Rocky egyenesen élete szerelmének nevezte Rihannát. Ugyanebben az interjúban arról is beszélt, hogy szerinte nagyszerű apa lesz belőle, ha eljön az idő, és a gyereke nagyon menő lesz.

Rihanna eközben 2020 márciusában a brit VOGUE-nak árulta el, hogy tíz éven belül nem egy, hanem akár 3-4 gyereket is szeretne, csak még nem találta meg hozzá a megfelelő partnert…eddig.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés