Kövess minket

Aztaa

Rihanna, JAY-Z, Kanye West a világ milliárdosainak listáján

Megosztva

A Forbes közzétette a világ leggazdagabb embereinek idei listáját, és karrierje során először Rihanna is felkerült rá.

Az abszolút győztes Elon Musk lett, a nemrég a Twitterbe beszálló feltaláló nettó vagyona a március 11-iki állapot szerint 219 milliárd dollár volt. Ez még nem tartalmazza Musk nemrégiben megszerzett, 9,2 százalékos Twitter-részesedését. Musk így megelőzte az Amazon alapítóját, Jeff Bezost, akinek nettó vagyona 171 milliárd dollár volt, második helyet szerezte meg a listán. Bezos volt a világ leggazdagabb embere az elmúlt négy évben. A világ 5 leggazdagabb embere közé tartozik még a francia Bernard Arnault (158 milliárd dollár), valamint az amerikai Bill Gates (129 milliárd dollár) és Warren Buffett (118 milliárd dollár).

1,7 milliárdos vagyonnal felkerült a listára Rihanna is, aki főleg a Fenty Beauty kozmetikai márkának és a Savage X Fenty fehérnemű brandnek köszönheti a nagy bevételeket. RiRi ezzel az 1729. helyet kaparintotta meg, és ő leggazdagabb női zenész. JAY-Z a 2076. helyig jutott 1,4 milliárdos portfóliájával, míg Ye mindkét zenészt előzi 2 milliárdra rúgó vagyonával (1513. hely).

A listára két magyar is felkerült, Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója a 2190. helyet foglalta be, míg a gázszerelőből valahogy milliárdossá avanzsált Mészáros Lőrinc a 2324. helyen szerepel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés