Kövess minket

Pop

Rihanna jeltolmácsa jobban élvezte a Super Bowl félidei show-t, mint az énekesnő

Megosztva

Az idei Super Bowl félidei showjának nem Rihanna volt az egyetlen fellépője, ugyanis az énekesnő dalait jelnyelven tolmácsoló lány is felkeltette mindenki figyelmét, annyira beleadott mindent.

Justina Milest gyakorlatilag a fél internet dicsérte dinamikus előadásáért, ahogy nem csak simán leközölte a kezeivel a dalszövegeket, de táncolt, hangulatot csinált, és úgy egybe jobban élvezte az egész műsort, mint az énekesnő. A 20 éves lány amúgy az első fekete nő, aki a játék előtti és a félidei előadás során is tolmácsolhatott.

A február 12-én zajlott 57. Super Bowl sportesemény részét amúgy kevesebben látták, mint Rihanna fellépését. A FOX Sports nézettségi adatai szerint a döntőt összesen 113 millióan nézték, míg a félidei show-t több mint 118,7 millió ember. Ezzel hivatalosan is ez lett minden idők második legnézettebb Super Bowl félidei show-ja Katy Perry 2015-ös fellépése mögött – amely még mindig tartja a rekordot 121 millióval.

Rihanna amúgy nem kapott pénzt a fellépésért, ahogy ez a félidei show-nál bevett szokás, cserébe viszont 640%-kal megugrottak a streaming számai, és vélhetően hosszútávon is jól profitálhat a show nyújtotta extra hírverésből.

(Complex, Hypebeast, Variety)