Kövess minket

Bulvár

Rihanna lemondta a babaváró bulit, miután letartóztatták A$AP Rocky-t

Megosztva

Megviselte Rihannát, hogy gyerekének apját, A$AP Rocky-t nemrég a Los Angeles-i repülőtéren vették őrizetbe egy állítólagos tavalyi lövöldözés miatt. A páros épp a barbadosi nyaralásáról tért vissza, a rendőrség pedig korábban nem figyelmeztette őket, hogy Rocky gyanúsított lenne, elvileg pont azért, hogy ne tudjon bizonyítékokat eltüntetni. A The Sun most a párt ismerő forrásokra hivatkozva azt írja, hogy habár Rocky-t kiengedték, miután letetette a félmillió dolláros óvadékot, az eset mégis hullámokat vert az életükben.

Egyrészről elvileg Rihanna nagyon felzaklatott állapotban van a történtek miatt, és rengeteget sír, másrészről a babaváró buliját is lemondta inkább.

Terhes, és ezek elég súlyos vádak. Rémálom szcenárió ez számára. Rihanna nagyon mérges és stresszes Rocky letartóztatása miatt. Most nem a legjobb alkalom, hogy egy ilyen érzelmi hullámvasútat kelljen átélnie” – mondta a forrás.

RiRi elvileg a szerdára betervezett babaváró eseményét is lemondta. A babaváró amúgy egy korábbi Vogue interjújában elmondottak alapján csak egy sima parti és ünneplés lett volna barátokkal, mivel az énekesnő nem szereti a klisés babavárókat.

Rocky-t amúgy azzal vádolják, hogy többször rálőtt egy ismerőse az utcán, az illető könnyebben sérült a kezén. A rendőrség házkutatást is tartott a rapper Los Angeles-i otthonában. A tárgyalását augusztus közepére tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés