Kövess minket

Pop

Rihanna lesz a 2023-as Super Bowl félidei showjának sztárfellépője

Megosztva

Az NFL bejelentette, hogy Rihanna lép fel a 2023-as Super Bowl félidei showjában.

A hírt az énekesnő is megerősítette, méghozzá egy képpel, amin egy amerikai focilabdát tart a kezében.

Ez lesz öt év után Rihanna első nyilvános fellépése, utoljára a 2018-as Grammy-díjátadón lépett színpadra DJ Khaled és Bryson Tiller társaságában. A Super Bowl LVII-t 2023. február 12-én rendezik meg az arizóniai State Farm Stadionban, a félidei show főtámogatója ezúttal nem a Pepsi, hanem az Apple Music lesz.

Pletykák szerint eredetileg Taylor Swiftet kérték fel a félidei showra, de ő visszautasította az ajánlatot. Rihanna legutóbb 2016-ban turnézott, miután megjelent az „Anti” című nagylemeze, ekkor a Szigetre is ellátogatott, ahol egy megosztó koncertet adott.

Az elmúlt években Rihanna eltávolodott a zenétől és inkább a Fenty márkájára és annak leágazásaira (Fenty Beauty, Savage X Fenty, Fenty Skin) koncentrált, melynek köszönhetően 2021-ben dollármilliárdos lett. Ebben az évben megszületett A$AP Rocky-val közös gyermeke. Hat éve nem jelent meg új albuma, viszont többször beszélt egy készülő, reggae inspirálta projektről, mely máig nem jött ki. Az elmúlt héten többször is stúdiózni látták Rocky-val, tehát a háttérben ettől még készülhetnek az új zenék, Rihanna ráadásul nem egyszer vendégeskedett az elmúlt hat évben mások dalain, legutóbb Partynextdoor “Believe It” című dalán tűnt fel, 2020-ban.

Ha végül februárig nem is jelenik meg új Rihanna anyag, az énekesnőnek van bőven miből összeállítania a félidei showját, nyolc albummal és olyan megaslágerekkel, mint a „Diamonds„, „We Found Love„, vagy az „Umbrella” a háta mögött.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés