Kövess minket

Zene

Rihanna nagyon izgul a Super Bowl félidei show miatt

Megosztva

Először szólalt meg Rihanna a 2023-as Super Bowl félidei show-jával kapcsolatban, igaz nem teljesen önszántából. Az énekesnőt a TMZ egyik önjelölt futóriportere kapta el pár szóra, miközben épp egy szupermarketből távozott.

A DMX pólót viselő RiRi meg is lepődött a szemfüles paparazzón, kiemelve, hogy nagyon alattomos módon vadászta őt le. Az első kérdés adta magát, a lány rögtön megkérdezte, hogy hogyan érzi magát a bejelentés után, miszerint ő lesz a következő Super Bowl félidei showjának sztárfellépője. Rihanna elmondta, hogy nagyon feszeng a koncert miatt, de egyben izgatott is. RiRi ezután még kapott kérdést az esetleges vendégekről is, de erre már nem akart válaszolni, nyilván nem az utcán fogja bejelenteni, hogy ki csatlakozik hozzá a show alatt.

Ha már vendégek, korábban felmerült a pletyka, miszerint Kanye West lesz a meglepetésvendég a Rihanna show-ban, ezt a rapper is támogatná. Felmerült, hogy az énekesnő pasija, A$AP Rocky is felugrik a gyepre, de tekintve, hogy nekik nincsenek nagyon közös zenéik (még?), erre kevés az esély. A további lehetséges nevek közt van Paul McCartney és Bono a U2-ból.

Rihanna kiválasztásáról amúgy Dr. Dre és JAY-Z is pozitívan nyilatkozott, utóbbi korszakos tehetségnek nevezte az énekesnőt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés