Kövess minket

Pop

Rihanna terhesen ragyogott a Super Bowl félidei showjában

Megosztva

Több hónapnyi hype után február 12-én végre sor került Rihanna fellépésére a 2023-as Super Bowl félidei show-ján az arizonai State Farm Stadionban. Az énekesnő hosszú évek óta először adott performanszt, amit a „Bitch Better Have My Money” című számmal nyitott, miközben egy áttetsző emelvényen lebegett. Ezt követte a „Where Have You Been„, „Only Girl (In the World)”, „We Found Love„, „Rude Boy”, „Work„, „Wild Thoughts„, „Pour It Up„, „All of The Lights„, „Run This Town„, „Umbrella„, és végül a „Diamonds„-zal zárt. A 13 perces műsort RiRi a szokásos szerethető flegmaságával nyomta le. Meglepetésvendégek nem voltak, habár korábban pletykálták, hogy JAY-Z csatlakozhat az énekesnőhöz.

Rihanna egy piros kezeslábast viselt a show alatt, alatta pedig egy fényes piros melltartót. Testalkata miatt elindultak a spekulációk, hogy ismét terhes, amit a sajtósa később el is ismert a The Hollywood Reporternek. Első (és feltételezzük második) gyermekének apja és barátja, A$AP Rocky is közelről figyelte és néha videózta szerelmét.

A show-t a lebegő platformokon túl az énekesnőt körülvevő, napszemüveges, fehér dzsekis, fehér melegítőnadrágos táncosok tömkelege egészítette ki. A táncosok szinkronizált koreográfiával Rihanna köré sereglettek, többször is alakzatban álltak össze. Az előadás azzal ért véget, hogy Rihanna visszatért a saját platformjára, és felemelkedett az égbe.

A pletykák szerint az énekesnő hamarosan turnéra indulhat, de ez egyelőre nincs megerősítve, és persze továbbra is éhesen várják a rajongók az új albumot, mindkettőből 2016-ból jutott a közönségnek utoljára. Alább pár videó a fellépésből.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés