Kövess minket

Hiphop

Roddy Ricch törölte a közösségi oldalait, miután a rajongók kritizálták a készülő dalát

Megosztva

Roddy Ricch megsértődött a fanjaira.

A comptoni rapper tavaly jelentette meg második nagylemezét, a Live Life Fast-et, mely elég magas elvárásoknak kellett megfelelnie, miután Roddy debütáló projektje hatalmas siker volt. Sajnos a folytatás nem hozta sem a megfelelő eladási számokat, sem pedig az elvárt rajongói elismerést, ezért a rapper hamar bejelentette, hogy új projekten dolgozik és bizonyítani fogja, hogy továbbra is A listás rapper.

A készülő egyik dalából Instagram oldalán osztott meg a hétvége során egy részletet, melyben a verzét is ő énekli. Többen is újraosztották a dalrészletet, az általános konszenzus viszont az volt, hogy Roddy készülő új dala nem igazán jó, és úgy tűnik a rapper kezdi elveszíteni a varázsát. Volt aki egyenesen Chance The Rapper-szintű romlásról beszélt Twitteren.

A vélemények közt voltak elég kemények, például „Tartsd meg, ezt inkább ki se add„, mások pedig azt hangsúlyozták, hogy sajnálják, hogy a rapper ilyen egyértelműen lefelé tart a karrierjében. A fanok tehát elég rendesen szétszedték Roddy-t, mégha a dalrészlet valójában nem is volt totális borzalom, mint ahogy azt sokan beállították. Roddy Ricch eléggé magára vette a kritikát, először arról posztolt Insta Story-ba, hogy úgy tűnik bukta lett a karrierje, majd fogta és letörölte magát az internetről, jelenleg sem az Insta sem a Twitter profilja nem elérhető.

Sértődés ide vagy oda, reméljük Roddy ettől még befejezi a korábban 2022-re ígért új mixtape-jét, a Feed Tha Streets III-at.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés