Kövess minket

Hiphop

Rugós Beke háborút indít, és elhozza nekünk Amerikát

Megosztva

Vége. Betelt a pohár. Rugós Beke most látja elérkezettnek az időt, hogy totális támadásba lendüljön, és csapatával gatyába rázza az egész magyar rap-szakmát. A nyilvános hadüzenet két nappal ezelőtt került fel Beke YouTube csatornájára egy videó formájában, melyben a nyolcadik kerületi freestyle-rapper kifejti, miért kell, hogy aktivizálja magát a műfaj, na meg mi, a hallgatók érdekében.

A Rap Háború 2022 című vidiben Beke – sok minden más mellett – azt nehezményezi, hogy az elmúlt harminc évben senkitől sem kapta meg a lehetőséget arra, hogy ország-világ előtt megmutathassa magát, pedig anno, a kilencvenes években az összes valamirevaló gengszter-rappert megkereste némi rivaldafényt remélve. Dopeman Lacit és Ganxsta Zolit külön kiemeli, mint a két legnagyobb nevet, akikben csalódott, mivel szerinte azért terelték le, mert nagyobb bűnöző náluk. Arról is lerántja a leplet, hogy a fent említett úriemberek valójában nem is valódi gengszterek, csupán szerepet játszottak a zenéikben. Azért volt, aki felkarolta (volna) Bekét, de Kicsi Tyson, valamint Mr. Busta sem lett végül partner a közös zenélésben, hiába indult jól a kapcsolatuk, idővel mégis eltávolodtak egymástól.

Emberünk fondorlatos módon azt tervezi, hogy megosztja (?) a hazai hiphop közeget, méghozzá azzal, hogy elhozza nekünk a messzi Amerikát. Összeszedi a csapatát, pont úgy, ahogy Tupac (?), és odavág. Elege van a fiatal álmenőkből, de a „kiöregedett” Dopeman és a „rokker” Ganxsta is kap majd beefet az arcába. A háború tehát kezdetét vette, ennek tükrében némiképp képzavarnak tűnhet, hogy Beke a mai napon új számmal jelentkezett, amiben a beígért kaszabolás helyett inkább az elfogadásra, békében élésre buzdít.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés