Kövess minket

Zene

Russell Crowe bandájával együtt lépett fel RZA

Megosztva

RZA is becsatlakozott Russell Crowe-hoz és zenekarához, a The Gentlemen Barbers-hez a színész ausztrál kocsmai koncertsorozatának, az Indoor Garden Party-nak a részeként.

A Wu-Tang Clan alapítója meglepetésvendégként lépett fel a sydney-i The Bridge Hotelben, amikor a billentyűsökkel, trombitával és egy háttérvokalistákkal kiegészült kollektíva belekezdett a „Let Your Light Shine” című eredeti dalba. Az Oscar-díjas színész és énekes eredetileg május elején osztotta meg a dal stúdióverzióját, de az élő verzió egyfajta remix volt egy friss RZA verzével kiegészülve.

RZA és Russell Crowe kreatív együttműködése közel két évtizede tart, bár ez jellemzően inkább filmeken, mint a színpadon nyilvánul meg. A páros szerepelt a 2007-es ‘Amerikai gengszter‘ és a 2010-es ‘A következő három nap‘ című filmekben, később pedig az ausztrál színész társszerepet vállalt RZA 2012-es rendezői debütálásában, ‘A vasöklű férfi‘ című filmben. Nemrégiben a rapper együtt játszott Crowe-val a 2022-es ‘Pókerarc’ című filmben, amelyet utóbbi írt és rendezett is.

(CoC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés