Kövess minket

Bulvár

Seth Rogen elmesélte, miként tépett be Megan Thee Stallionnal

Megosztva

Vígjátékszínész, Seth Rogen sosem csinált abból titkot, hogy nagy rajongója a marihuánának, elég ha csak az általa írt stoner filmre, az Ananász expressz-re gondolunk, vagy felidézzük a pillanatot, mikor Snoop Doggal és Wiz Khalifával pöfékelt el egy szent dzsót. A színész most a Jimmy Kimmel Live! keddi műsorában mesélte el, hogy még az idei Oscar-gála után is rágyújtott egy füves cigire, méghozzá Megan Thee Stallion társaságában.

Rogen elmondta, hogy Megan odament hozzá az Oscar-díjátadó egyik afterpartiján, és ragaszkodott hozzá, hogy ő és a bátyja legyenek barátok. Ezután kedélyesen elbeszélgettek egy zöld cigi mellett, de később kiderült, hogy a rappernek nincs is testvére. „Valaki a backstageben azt mondta nekem, hogy nincs testvére, szóval most összezavarodtam ezzel az egész dologgal kapcsolatban” – mondta Rogen nevetve. „Nem tudom, mit csináltam aznap este, ha őszinte akarok lenni.” A színész és a zenész végül telefonszámot cserélt, hogy bármikor összefuthassanak egy szmoki értekezletre.

Rogen amúgy arról is mesélt, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol Steven Spielberggel és hogy a pornó-Oscarnak hívott AVN Awards show volt élete első díjátadója, ahova elment..szigorúan „kutatási” céllal egy forgatókönyvhöz. Alább a teljes interjú.