Kövess minket

Hiphop

Skinnyfromthe9 ököllel választolt a „rajongójának”, aki spiclinek nevezte

Megosztva

Skinnyfromthe9 egyik „fanja” vamzernek hívta a rappert, mire jó nagy ütést kapott az arcába. A srác az elpáholás után most maga is spicliskedéssel fenyegetőzik.

Az eset New Jersey-ben történt a napokban. A szemüveges srác videózni kezdett, miután meglátta a rappert a tömegben. „Skinnyfromthe9! Úristen!” – mondta a fiú, majd beállt egy szelfire a rapper mellé, aki ekkor még barátságos volt. Az interakció ezen a ponton egy sima előadó-rajongó tengelyen mozgott, de a hangulat gyorsan 180 fokos fordulatot tett, mikor a srác feltette az alábbi kérdést: „Mikor köptél be utoljára valakit?„. Skinny nem fáradt a válasszal, inkább ököllel megsimogatta a srác arcát.

A fiú az ütés után láthatóan lányos zavarában nevetgélni kezdett, majd azt ismételgette, hogy „megütött”. A sztori ezután extra ironikus fordulatot vett, hisz a srác Insta DM-ben kezdte zargatni a rappert, azt állítva, hogy ha nem fizet neki egy nagyobb pénzösszeget, akkor elmegy a rendőrségre, és feljelentést tesz. Skinny nem válaszolt a srácnak.

Ez amúgy nem az első eset, hogy valaki betalálja a rappert, 2019-ben egy japán étterembe keveredett például verekedésbe, miután belekötöttek.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés