Kövess minket

Hiphop

Slowthai bejelentett egy új albumot, és megosztott róla egy dalt

Megosztva

Slowthai bejelentette harmadik stúdióalbumát, az Ugly-t, a bejelentés mellé pedig egy új, rockos dalt is posztolt, melynek címe „Selfish„.

A 2021-es Tyron lemez utódja március 3-án érkezik, a Method/Interscope gondozásában, és 12 számot tartalmaz majd. Az első kislemezhez készült új klipben a brit rapper egy tükrökből kirakott cellában látható, alább csekkolható.

Az UGLY producere Dan Carey (Wet Leg, Black Midi) volt, a címadó trekken pedig a Fontaines D.C. is közreműködik. Slowthai így nyilatkozott a stílusváltásról:

„A zene az érzésekről és az érzelmekről szól. Mint amikor egy festő készíti a festményét, az az adott pillanat kifejezése. Tényleg úgy éreztem, hogy nem akarok rappelni, míg korábban a rap volt az egyetlen módja annak, hogy kifejezzem magam azokkal az eszközökkel, amikkel rendelkeztem. Most, hogy nagyobb szabadságom van az alkotáshoz és több mindent megtehetek, miért ne változtatnék rajta?

A hivatalos borítóról pedig ezt mondta: „Azért van az arcomra tetoválva az UGLY, mert ez emlékeztet arra, hogy szeressem magam, ahelyett, hogy állandóan lenézném magam, vagy úgy érezném, hogy az emberek rólam alkotott benyomása határozza meg, ki vagyok én„.

(SPIN)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés