Kövess minket

Bulvár

Smokepurpp szerint Kanye West 9 millió dollárral tartozik neki az „I Love It” bevételeiből szerzői munkájáért

Megosztva

Négy éve már, hogy megjelent Kanye West és Lil Pump máig abszurd slágere, az I Love It. A dal a Billboard százas listájának hatodik helyéig jutott, jelenleg pedig dupla platinaként előkelő helyet foglal el mind Ye, mind Pump diszkográfiájában, nem mellesleg érdekes lenyomata a kornak, sőt, Mr. West akkori excentrikus korszakának is.

Talán sokan nem tudják, hogy az I Love It szerzői közt Omar Pineiro, ismertebb nevén Smokepurpp is ott van, aki szebb napokat is megélt már korábban.

A rapper a héten Instagramon kezdett rantbe, mely során felszólalt Kanye ellen, állítva, hogy továbbra is lógnak neki némi bevétellel írói munkájáért. Állítása alapján pontosan 9 millió dollárról van szó, ami átszámolva több mint 3 milliárd forint.

Az előadó ezután egy képernyőfelvételt is megosztott a dal Wikipédia oldaláról, ezzel bizonyítva, hogy a creditek közt valóban ott van a neve.

Ez mondjuk nem is volt titok, Purpp utoljára 2019-ben beszélt arról a No Jumpernek, hogy az írási folyamatokban az ő keze is bőven benne volt.

Forrás: Smokepurpp Instagram story / Complex / Wikipedia

Mint kiderült, Pineiro nem a levegőbe beszélt, és nem is csak clout-gyűjtés volt a célja: sztorijaiban jogi lépéseket emlegetett, mint mondta, ügyvédje lehet, hogy felkeresi Kanye képviselőit hamarosan.

Hogy Ye reagál-e bármit is, az kérdéses, ahogy az is, hogy valóban perig jut-e az ügy. Lehet, hogy a végén Kanye zsebből kifizeti kollégáját.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés