Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg állítja, már a zsebében van Dr. Dre „The Chronic” albuma, Dre ügyvédje szerint ez egyszerűen nem igaz

Megosztva

Snoop Dogg egy új interjúban megpróbálta helyrerakni a Death Row lemezjogai körüli félreértéseket, de rögtön jött rá a cáfolat.

A rapper februárban szerezte meg a legendás hiphop kiadót, a Death Row Records-ot, mely anno a debütáló stúdióalbumát is kiadta. Mint később a Billboard kiderítette, a dealben nincsenek benne a label talán legértékesebb kiadványai, 2Pac All Eyez On Me-je, és The Don Killuminati: The 7 Day Theory -ja, valamint Dr. Dre The Chronic-ja. A lap akkor arról írt, hogy a háttérben elindultak a hiányzó albumok pótlására való erőfeszítések, és 2023-ra visszakerülhetnek a Death Row kötelékébe, mégha csak disztribútori szinten is.

Ezekre a hírekre reagált Snoop nemrég egy Tidal interjúban. A rapper elmondása szerint 2Pac lemezei valóban visszakerültek az örököseihez 2021-ben, de mivel jó kapcsolatot ápol velük, szerinte meg tudnak majd egyezni. Hasonló véleményen volt Dre ‘The Chronic‘ lemezéről is, és habár részleteket nem mondott, kihangsúlyozta, hogy gyakorlatilag a zsebében van a lemez.

Dr. Dre ügyvédje, Howard King viszont a Complex megkeresésére elmondta, hogy a „The Chronic” jogai már 100%-ban Dr. Dre-nél vannak, mivel visszavásárolta azokat, Snoop pedig nem mond igazat. Ezek szerint Snoop-nak lesz egy kis dolga, ha vissza akarja építeni a teljes Death Row katalógust.