Kövess minket

Aztaa

Valaki több millió forintot fizetett Snoop Dogg egyik dzsójáért

Megosztva

Snoop Dogg egyszer továbbpasszolt egy jointot a jótékonyság nevében – mesélte Seth Rogen színész és felesége, Miller Rogen egy a Variety-nak adott új interjúban.

A páros 10 éve alapította meg a Hilarity for Charity nevű nonprofit jótékonysági szervezetet, ennek az apropóján beszéltek a magazinnal, felidézve a fontosabb mérföldköveket.

Snoop Dogg egyszer aukcióra bocsátott nálunk egy füves cigit, aminek bevételét az Alzheimer-kór elleni küzdelemre ajánlotta fel” – mesélte Rogen, mire a felesége hozzátette, hogy körülbelül 10 ezer dollárért, azaz 4,2 millió forintért ment el a bláz.

A pár elmondta, hogy ez egy jó példája annak, hogy ők kicsit másképp közelítik meg a jótékonykodást, mint más szervezetek. A Hilarity for Charity-t 2012-ben alapították meg, miután Miller Rogen édesanyját Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Azóta is rendszeresen tartanak jótékonysági rendezvényeket, ahova humoristákat és zenészeket hívnak meg, az egyik ilyen eseményen jelent meg Snoop és ajánlotta fel nemes célra az egyik jointját.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés