Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg cáfolja, hogy 75-150 dzsót elnyom egy nap: „Mi vagyok én, egy gép?”

Megosztva

Snoop Dogg reagált a hivatásos joint tekerőjének, Renegade Piranhának a nyilatkozatára, miszerint a rapper naponta 75-150 jointot is elpusztít egy nap. Renegade az ausztrál Kyle and Jackie O nevű rádióműsorban vendégeskedett, ahol elmondta, hogy az elmúlt hat évben összesen 450 ezer jointot tekert meg Snoopnak.

Olyan 226 gramm zöldet használok fel naponta, az kb. 75 és 150 jointra elég, szóval kb. 450 ezret csináltam neki eddig összesen” – mondta.

Az igen magas számról szóló hír Snoophoz is eljutott, aki Insta oldalán tette helyre a dolgokat. „Ez a csaj átver titeket” – írta egyik posztjához.

Később aztán azt is megmutatta, hogy valójában még a tíz spangli / napot sem nagyon üti meg, levideózta ugyanis egy napi termését. „Fejezd be a hazudozást” – írta a poszthoz. Snoop a videóban kiemeli, hogy ő nem egy gép, nem bírna 75-150 cigit eltolni egy nap.

Snoop napi fűfogyasztása már régóta téma, 2013-ban anno azt írta egy Twitter posztban, hogy 81 dzsót nyom el egy nap. Emiatt is gondolták sokan azt, hogy Piranha igazat mond, elvégre ő csak annyit állított, hogy 75-150 cigit teker meg a rappernek, az, hogy ebből valójában mennyi fogy, azt ő sem tudja.

Idén júniusban aztán a rapper azt állította, hogy tíz év alatt harmadolta az adagját, és mostanában már nem tép annyit, mint régen, beéri napi 15-25 cigivel is. Mostani posztja szerint ez az adag 9-10-re csökkent.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés