Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg elájult, mikor meglátta a kórházban fekvő 2Pac-ot

Megosztva

Logan Paul Impaulsive nevű podcastjában vendégeskedett nemrég Snoop Dogg, ahol többek közt a Death Row megvásárlása, 2Pac-kal töltött utolsó pillanata, valamint egy befuccsolt Michael Jordan találka is szóba került.

A rapper elmesélte, hogy másfél éve beszélt utoljára Suge Knight-tal telefonon. Akkor nem említette neki a Death Row megvételére irányuló terveit, inkább csak arról beszélgettek, hogy mennyire bírják egymást, de ettől még Suge szerinte biztos örül, hogy jó kezekbe került a kiadója.

Szerintem büszke lenne erre az egészre. Biztos örül neki, mert én egy jó üzletember vagyok, és ott voltam a Death Row kezdeteinél” – találgatott Snoop, akinek annyiban igaza van, hogy Suge Knight fia valóban örömét fejezte ki, hogy Snoop ölében landolt a label.

Ha már a Death Row témánál tartottak, ésszerűen szóba jött 2Pac, pontosabban a rapper ’96-os lelövése is. Snoop visszaemlékezése szerint először nem fogta fel a helyzet súlyát, de mikor meglátogatta Shakurt a kórházban, látta, hogy milyen rossz állapotban van.

Azt hittük minden rendben lesz, míg meg nem látogattuk a kórházban, és kiderült, hogy nagyon nincs rendben. Lógtak ki belőle a csövek” – mesélte Snoop, aki állítása szerint elájult a látványtól. Később 2Pac anyja öntött belé lelket, és kicsit egyedül hagyta őket. Ekkor érezte, hogy ez lesz az utolsó közös pillanatuk.

Rap rajongók a kommentek közt azért megemlítették, hogy Snoop sztorija valahogy mindig változik és színesedik egy kicsit, ahogy telik az idő. Korábban például soha nem említette, hogy meglátogatta volna Shakurt a kórházban.

Egy másik őrült sztori szerint Snoop visszautasított egy 2 millió dollárt érő DJ fellépési lehetőséget Michael Jordan egyik partijára. Mint elmondta, már sajnos máshova elkötelezte magát, így nem tudta elvállalni a bulit, pedig nagyon ment volna, mivel soha nem találkozott élőben a legendás kosarassal, akivel szívesen eltolna egy füves cigit.

(Rap-Up)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés