Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg elárulta, hogy melyik dal a kedvence 2022-ből

Megosztva

Snoop Dogg termékeny évet tudhat maga mögött, fellépett az idei Super-Bowl félidei showban, kiadott egy kollab és egy szólólemezt, és már keményen dolgozik a következő albumán, amin Dr. Dre lesz a vezető producer. A rapper a lenti videó tanúsága szerint ma is épp a stúdióban munkálkodott, ahol nem csak a szokásos szmokizás, de az idei kedvenc száma is inspirációt adott neki.

Yo, Fetty Wap dobta le az év dalát. Hatalmasat üt ez a zene. Ezt nagyon eltaláltad tesó” – mondta Snoop, miközben Fetty WapSweet Jamz” című modern soul zenéjére táncolgatott.

A november 18-án megjelent „Sweet Yamz” egy boldog hangulatú treki, lehet ezért tetszik ennyire a szmokis rappereknek, Wiz Khalifa is csapatta nemrég egy élőzés közben. A dal amúgy egy tavaly megjelent Masego és Devin Morrison zene, a „Yamz” feldolgozása.

Snoop Dogg dícsérete biztos mosolyt csalt Fetty Wap arcára, akinek el is kell most a lélekemelés, ugyanis börtönben csücsül, miután droggal kapcsolatos bűncselekményekben vallotta bűnösnek magát. A rappert és énekest tavaly októberben kapták el, az FBI 1,5 millió dollár készpénzt, 16 kilogramm kokaint, két kilogramm heroint és fentanil tablettákat foglalt le, de fegyvereket is találtak. Fetty-t várhatóan január 18-án ítélik el, ha bűnősnek találják, akkor minimum 5 év börtönt kap.

Alább lehet csekkolni a „Sweet Yamz„-t.


(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés