Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg elmesélte élete legnagyobb betépésének történetét

Megosztva

Snoop Dogg elárulta, melyik volt életének azon pillanata, mikor a legjobban be volt tépve. Az extra szmokis történetben ráadásul egy másik nagy füves zenész is részt vett.

A rapper a Tom Brady, Larry Fitzgerald és Jim Gray vezette Let’s Go! podcastben való vendégeskedése során idézte fel, hogy Amszterdamban – Európa kannabisz fővárosában – a countrylegenda Willie Nelsonnal tépett be a legkeményebben, tették mindezt ráadául pont 4/20 ünnepén.

Willie kibaszott Nelsonnal” – válaszolta Snoop, mikor a legsztónultabb pillanatáról kérdezték. „Amszterdamban voltunk 4/20-án, és ő ott koncertezett. Ő 19-én lépett fel, én pedig 20-án. Visszamentünk a hotelszobájába, és dominóztunk. Willie-nél volt egy vape, egy joint, és egy pipa, nálam meg egy blunt. Szóval dominóztunk, és folyamatosan legyőzött, miközben egyre jobban betéptem. Willie állandóan passzolta tovább a cigiket, én meg úgy voltam vele, hogy ez a vén faszfej többet bír tépni, mint én, de nem hagytam abba, mert nem akartam a gyengeség jeleit mutatni”

Snoop ezután elmesélte, hogy nyilvánvalóan megéheztek a nagy szmokizásban, ezért aztán elmentek a KFC-be, ahol rendeltek egy kosárnyi csirkét, és mikor belenyúltak pont ugyanazt a csirkét fogták meg, mint valami romantikus filmben.

Snoop amúgy 2018-ban már kiemelte Willie Nelson szmoki toleranciáját, mikor Jimmy Kimmel Live műsorában elmesélte, hogy a country zenész az egyetlen, aki többet tud tépni, mint ő. A párosnak közös zenéje is van, ami mi másról is szólhatna, mint a zöldiről.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés