Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg hivatásos spanglitekerője azt állítja, naponta akár 150 cigit is meg kell csinálnia

Megosztva

Interjút adott egy ausztrál rádióműsornak Snoop Dogg saját bejáratú spanglitekerője, Renegade, amelyben többek közt elárulta, hogy van dolga rendesen, mivel a rapper olyan 150 bluntot rendel naponta.

Snoop először 2019-ben a The Howard Stern Show -ban mesélte el, hogy egyszerűen nincs ideje spanglikat tekerni már, ezért muszáj volt felvennie maga mellé egy embert, aki elkészíteni neki a cigiket. Idén nyáron az is kiderült, hogy az illető 40 és 50 ezer dollár között keres évente, tehát olyan másfél millió forintos havi fizetést visz haza.

Májusban egy interjúban már megismerhette a világ a Renegade Piranha művésznév alatt dolgozó lányt, aki Yarmacrazy podcastjában vendégeskedett, természetesen egy spanglival a kezében. Itt elárulta, hogy egy barátnőjétől hallott először a munkáról még 2016-ban, ami számára hatalmas kamunak hangzott akkor, de hosszabb gondolkodás után végül mégis jelentkezett. Az állásinterjú viszont nagyon is igazi volt, először tesztelték a spanglitekerő képességeit, majd egy második körre is vissza kellett jönnie, ahol a két másik top jelentkezővel versengett a munkáért, az egyik srác Snoop hangmérnöke volt, aki szintén akarta a melót, a másik pedig egy venezuelai arc, aki hatalmas, szivar méretű cigiket tekert.

Simán lepipáltam őket abban a versenyben. Azóta pedig egy premier spanglitekerő vagyok, a sztárok spanglitekerője” – mondta Renegade, aki Snoop után Kid Cudinak is bedolgozik már, de tekert Rihannának és Elon Musknak is.

Renegade amúgy azt is tisztázta, hogy a munkáját nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan ott van Snoop sarkában, a rapper pedig néha rászól, hogy „tekerj nekem még egyet„. Ehelyett megcsinálja a spanglikat, amiket aztán elküld az adott celeb címére. Hozzátette, hogy olyan persze előfordul, hogy kap egy hívást, hogy most éppen stúdiózunk, utazz ide és tekerj nekünk helyben, de akkor is a stúdió sarkában ül a kis asztalánál és dolgozik.

A Kyle and Jackie O nevű rádióműsorban most azt is elmesélte, hogy az elmúlt hat évben összesen 450 ezer jointot tekert meg Snoopnak.

Olyan 226 gramm zöldet használok fel naponta, az kb. 75 és 150 jointra elég, szóval kb. 450 ezret csináltam neki eddig összesen” – mondta.

Snoop maga amúgy júniusban azt állította, hogy tíz év alatt harmadolta az adagját, és mostanában már nem tép annyit, mint régen, beéri napi 15-25 cigivel is, tehát könnyen lehet a maradék spanglit elosztogatja a haveri körében.

(Dailymail, LadBible)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés