Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg ingyen vendégverzét ajánlgatva könyörgött Dél-Koreában, hogy valaki hozzon már neki füvet

Megosztva

Április 20-a van, a nem hivatalos fű ünnep, tehát idézzünk fel egy vicces történetet az egyik legnagyobb szmokis rapper, Snoop Dogg múltjából.

A celeb ékszerész, Ben Baller márciusban a No Jumper podcast vendége volt, ahol többek közt elmesélte, hogy Snoop Dogg anno miként ment le kutyába, csak hogy egy kis fűhöz jusson. A sztori Baller visszaemlékezés szerint 8-9 évvel ezelőtt, tehát 2014/ 2015 környékén esett meg, mikor Snoop életében először járt Dél-Koreában. Az ázsiai országban elég komolyan veszik a drogtilalmat, tehát nem olyan könnyű hozzájutni még a zöldhöz sem, de Baller felhajtotta a kontaktjait és szerzett a rappernek pár grammot, ami kis túlzással állítása szerint az országban fellelhető összes fűnek felelt meg.

Snoop meg is dicsérte a helyi minőséget, de a sztori innentől válik érdekessé, ugyanis a hotelszobájában cigizgetve egyszer csak kifogyott a készletből. Baller nem tudott neki újabb kört hozni, ezért Snoop drasztikus lépésre szánta el magát.

Snoop felugrott a közösségi oldalaira, és kiírta, hogy: ‘Leszarom, hogy ki vagy, bárki, aki most Koreában van, hozzon nekem bármilyen füvet, amije csak van.” A menedzsere viszont kiakadt a rapperre, már persze nem a Snoop-tól nem idegen kérésén, hanem azon, hogy mit ajánlot a fűért cserébe. „Snoop hozzátette: ‘Ingyen vendégverzét kapsz, és aláírom a használati engedélyt is. Ha én egy rapper lennék, mondjuk Indonéziában vagy máshol, elrepültem volna Koreába és megragadtam volna a lehetőséget, mert tesó, a legnehezebb rész az engedélyeztetés, nem?” – mondta Baller.

A Gangnam Style által ismert Psy korábban elmesélte, hogy 2014-ben Snoop-pal bulizott a szülőhazájában, ami nagyjából ugyanabban az időszakban történt, mint Ben története. A két előadó a „Hangover” című dalon is együttműködött. Ki tudja, lehet pont ő segítette ki az öreg fűmániást.

(HipHopDX)