Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg írógépen írta a korai dalszövegeit, és 2Pac nyomására vette fel a strici stílt

Megosztva

Snoop Dogg volt a vendég a Karlous Miller, DC Young Fly és Chico Bean által vezetett The 85 South Comedy Show legújabb részében, ahol többek közt azt is elárulta, hogy a karrierje elején egy old school írógépet használt a dalszövegeihez.

A rapper visszaemlékezése szerint az írógépet a Long Beach-i G-funk csapat, a The Dove Shack egyik tagjától 2Scoops-tól kérte kölcsön, mivel előtte tollal írta a szövegeit, azok a lapok viszont mindig elkallódtak.

Észrevettem, hogy 2Scoops leírt szövegei mindig nagyon sorrendbe vannak rendezve, szóval eldöntöttem, hogy én is írógépet fogok használni” – mondta Snoop, aki azt mondja még gyorsírás órára is járt középsuliban, így végül egy perc alatt 65 szót tudott legépelni.

Az interjú során Snoop arról is beszélt, hogy a ’90-es években jobban el kellett térnie a rappereknek, nem kockáztathattak azzal, hogy hasonló hangzás vesznek fel, mint a konkurencia.

Arra is visszaemlékezett, hogy a debütáló lemeze után 2Pac azt mondta neki, hogy öltözzön elegánsabban, mivel így szélesebb rétegekhez tud eljutni.

Tupac mondta, hogy üljünk le dumálni, mivel új szintre kell emelni magunkat. Közölte velem, hogy meg kell változtatnom az öltözködési stílusomat, kicsit stricesebbre venni a figurát” – mondta Snoop, akit ezután Pac öltönyökbe öltöztetett és manikűröshöz, valamint fodrászhoz küldött.

A változás a ’96-os „2 Of Amerikaz Most Wanted” című klipben már látható is volt, de Snoop nehezen szokta meg az új stílt.

Csak nézzétek meg a képeket és videókat, ahogy állok Pac mellett. Próbálok ehhez az egészhez hozzászokni. Az volt a fejemben, hogy jól nézek-e ki egyáltalán, miközben iszonyatosan szorított a nadrág” – mesélte Snoop, aki állítása szerint kimondani se tudta az elegáns ruhák olasz neveit.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés