Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg kihívásként élte meg a „From the D 2 the LBC” Eminem kollab dalt

Megosztva

Eminem és Snoop Dogg kapcsolata elég régre nyúlik vissza, Dr. Dre-hez való közelségük eleve meghatározta a barátságukat, de koncerteztek ők már együtt a 2000-es években az Up In Smoke Turné részeként, nemrég pedig a Super Bowl félidei show-nak köszönhetően kerültek közös színpadra. A barátság, kollegalitás és a kölcsönös tisztelet ellenére szinte alig kollaboltak zenéken, a 2000-es években Em The Marshall Mathers LP-jén ugyan feltűnt Snoop a Bitch Please II-n, mely ráadásul az ő azonos nevű dalának folytatása, de a következő közösre 22 évet kellett várni.

A “From The D 2 The LBC” című kollabon egyik fél sem fogja vissza magát, Snoop pedig egy új interjúrészletben azt is megosztotta, hogy kihívásként élte meg a közöst. A videót Eminem osztotta meg a közösségi oldalain.

Megizzasztasz Marshall. Visszaviszel azokba a sulis karate órákra, mikor még csak egy fiatal MC voltam, tudod, mikor imádtam új stílusokat és flow-kat kipróbálni. Az egész rap szcénának a kihívás az alapja, fontos, hogy odatedd magad. Hallottalak mások dalain és mindig kitűnsz, szóval hű akartam lenni ehhez a mentalitáshoz” – mondta Snoop, mire Eminem rávágta, hogy Snoop bizony kitűnt a trekken.

A „From The D 2 The LBC” Eminem új válogatáslemezére, a Curtain Call 2-re kerül fel.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés