Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg megmagyarázta, miért bízta Cordae-ra az egyik újabb dalszövegének megírását

Megosztva

Snoop Dogg legutóbbi nagylemezén, a BODR-n van egy “We Don’t Gotta Worry No More” című dal, melynél a címhez hűen a rappernek tényleg nem kellett aggódnia, legalábbis a dalszövege miatt biztos nem, ugyanis azt az egyik fiatal kollégája, Cordae írta.

A Rap Radar podcastjében a műsorvezető most rákérdezett Snoop-nál, hogy ez pontosan hogy jött össze, és mit gondol a sokszor tabuként kezelt szellemíró témáról.

Énis azzal kezdtem, hogy másoknak írtam. Dr. Dre-nek írtam szövegeket, szóval fura lenne, ha most nem engedném meg, hogy nekem írjanak. Néha engedned kell, hogy valaki más szemén keresztül lásd a világot, mert te egyedül nem láthatsz mindent” – válaszolta Snoop, aki ezután elmondta, hogy a kedvenc példája erre Whitney Houston ‘The Bodyguard‘ lemeze, amit a legjobbnak tart, pedig nem Whitney írta, de ettől még ki tudta engedni rajta a hangját.

„A karrierem ezen pontján már rengeteg slágert megírtam. Most már nem az a lényeg, hogy mit tudok én megírni, hanem hogy bizonyos dolgokra nem látok rá, amit viszont más meg tud írni nekem” – tette hozzá.

Egy Tidal interjúban Snoop korábban azt mesélte, hogy Cordae dobta be az ötletet, hogy írna neki, ebből pedig rögtön több verze is született, Snoop állítása szerint le volt nyűgözve Cordae tehetségétől.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés